Gunny miał silne alergie na pchły, poza tym był zdrowy i silny jak koń. Sophie (siostra) nie ma alergii i jest również silna jak koń. Gunny ważył około 65 funtów w wieku 2 lat, Sophie waży teraz około 90 funtów... oboje mają/mieli wspaniałe usposobienie, ale są bardzo opiekuńczy i terytorialni. Oboje uwielbiają szczeniaki, ale nie psy, chyba że przyszły do domu jako szczeniaki. Oboje UWIELBIAJĄ dzieci, dorosłych (jeśli cię znają), ale nie waż się wchodzić do domu od tylnych drzwi... z pewnością oznaczałoby to obrażenia ciała... podwórko jest niedostępne dla nikogo, kogo nie znają. Gunny wyglądał jak czysty bokser, podczas gdy Sophie wygląda jak argentyński pies, jest duża i rządzi... wszystkim... lol... ja osobiście nie wierzę, że wszystko zależy od tego, jak są wychowywane, wierzę, że po części ma to związek z DNA i pewnymi markerami w nim, dla temperamentu (ponieważ wychowywałem pitbulle, bokserów, labradory, mieszanki obu) nie wszystkie są takie same... ale można to zauważyć wcześnie. Wstawiłbym ich zdjęcia, ale szczerze mówiąc, nie wiem jak, ale zapraszam do obejrzenia mojego małego albumu tutaj lub dodania mnie do znajomych na Facebooku, aby zobaczyć mnóstwo zdjęć wszystkich moich futrzanych dzieci od 4 tygodni do chwili obecnej.